18 jun. 2024

IKEA Drömland: powernappen tijdens Lowlands 2024

Doe het dutje van je dromen bij IKEA en haal alles uit je festivalweekend
Ikea X LL

IKEA zorgt dit festivalseizoen dat bezoekers van Lowlands kunnen opladen in Drömland: een gigantische IKEA slaapkamer op het festivalterrein in Biddinghuizen. In een reusachtige dome kunnen Lowlanders even ontsnappen aan de drukte en komen ze helemaal tot rust door een powernap te doen. Daarna zijn ze weer ready to go en kunnen ze vol energie van het festival genieten. Drömland is van 16 tot en met 18 augustus te vinden op Planet Paradise.

Op meerdaagse festivals wordt een uitgebreid dagprogramma doorgaans afgewisseld met nachten vol feesten en weinig slaap. Een powernap – een dutje van ongeveer twintig minuten – kan op dit soort dagen wonderen verrichten en ervoor zorgen dat de batterij van festivalgangers weer even goed wordt opladen. Daarom ontwikkelde IKEA de slaapervaring Drömland, waar bezoekers van Lowlands zich in een reusachtige dagdroom met comfortabele bedden en zachte kussens wanen en kunnen bijkomen in serene sferen. Prikkels worden zoveel mogelijk weggenomen, zodat Drömland-bezoekers zich goed kunnen afsluiten van het feestgedruis en direct naar dromenland kunnen vertrekken.

"Tijdens zo'n intensief festivalweekend heeft iedereen wel behoefte aan een moment rust om even op te laden. De camping is natuurlijk gezellig, maar wel een stukje lopen. Daarom zijn wij heel blij met deze gigantische slaapkamer midden op ons festivalterrein. Na een heerlijk dutje kunnen Lowlanders zich weer vol overgave in het festivalgedruis storten“.

Eric van Eerdenburg, directeur A Campingflight to Lowlands Paradise

"We snappen dat slapen tijdens een festival vaak bijzaak is, want als bezoeker wil je natuurlijk niks missen. Bij IKEA vinden we slaap een ontzettend belangrijk thema. Zeker nu blijkt dat mensen steeds slechter slapen willen we focussen op het belang van een goede nachtrust. Daarom willen we het verschil maken en speelt het thema slapen komend jaar een grote rol bij ons. IKEA Drömland op Lowlands zien we als een geweldige kans om over het belang van slaap te praten en tegelijkertijd de Lowlands-bezoekers het dutje van hun dromen te laten beleven."

Carolien Hulstman, Country Marketing Manager IKEA Nederland

Interesse in een samenwerking met A Campingflight to Lowlands Paradise?

Neem contact op