03 apr. 2018

Jamie Cullum, Anouk of Ruben Hein op jouw zakelijke event?

Voor iedereen die te maken heeft met de organisatie van besloten of zakelijke evenementen en een artiest zoekt die daarbij past
Band Beat Concert Vervaagd

MOJO is al bijna 50 jaar bekend als de grootste en bekendste concertorganisator van Nederland. Maar wat we ook doen en wat minder bekend is, zijn boekingen voor de zakelijke markt! Denk aan personeelsfeesten of zakelijke events. Voor grote en kleine bedrijven regelen wij de optredens van nationale en internationale artiesten zoals Jamie Cullum, Anouk of Ruben Hein. In akoestische setting, solo of met band.

Voor iedereen die te maken heeft met de organisatie van besloten of zakelijke evenementen en een artiest zoekt die daarbij past, hieronder een greep uit het aanbod van muzikanten en bands die via ons te boeken zijn. Mail ons voor meer informatie over de muzikale invulling van je corporate event. Wij denken graag mee!

Mail Mojo
Jamie Cullum Header

JAMIE CULLUM

Hij is de meest succesvolle Britse jazzmuzikant ooit, met een prijzenkast vol en 10 miljoen verkochte albums wereldwijd waarvan het meervoudig platina album Twentysomething uit 2004 de toon zette. Hij is een sensationele multi instrumentalist met een geheel eigen kijk op jazz, pop en rock en begeleidt zichzelf op de piano, gitaar of drums. Zijn toegankelijke cross-over muziek was meerdere keren onder andere op het North Sea Jazz Festival te horen, en hij werkte met de grootste artiesten samen. Met zijn frisse interpretatie van jazz en zijn creatieve muziekstijl brengt hij een eerbetoon aan klassiekers uit de jazz en pop en weet hij elk publiek mee te nemen in zijn enthousiasme.

JUDY BLANK

Je wordt vanaf de eerste minuut gegrepen door de mooie melodieën van Judy Blank. ‘When The Storm Hits’, Blanks in 2014 uitgekomen debuutalbum, kreeg een viersterrenrecensie in OOR. Ze speelde op North Sea Jazz, Lowlands en Pinkpop, was te zien bij De Wereld Draait Door en tourde door het hele land. Inmiddels is ze met haar muziek, die bij iedereen met een beetje gevoel keihard binnenkomt, een iets andere weg ingeslagen. Gewapend met gitaar zet ze een andere sound neer dan voorheen. Veel van de liedjes zijn geïnspireerd door haar recente reizen naar Amerika. Die zijn ook te horen op haar nieuwe album dat dit jaar uitkomt. Judy is in akoestische setting, solo en met band te boeken.

RUBEN HEIN

Ruben Hein, de pianist met de warme, zwoele stem is een van de beste en bekendste Nederlandse jazzartiesten. De ‘Wie is de Mol?’ kandidaat bracht in 2010 zijn debuutalbum 'Loose Fit' uit bij het befaamde Blue Note Records. 'Groundwork Rising', het nieuwe album van Ruben Hein, brengt zijn muziek terug naar waar het allemaal om draait; de stem en de piano. Ruben Heins muzikale ontwikkeling bracht hem langs verschillende genres, stijlen en samenwerkingen met (inter)nationale grootheden en leidde hem naar awards, veelgeprezen albums en uitverkochte shows. Inspiratie haalde hij bij artiesten als Ray Charles, Miles Davis, The Beach Boys, Paul Simon en The Beatles. Meer invloeden dan alleen jazz dus en dat hoor je, zijn muziek is een mengeling van diverse stijlen. Voor puur ingetogen pianospel en veel, heel veel mooie liedjes boek je Ruben Hein ofwel solo, als trio of met band.

Anouk Header

ANOUK

Anouk zit al jaren op de troon van de Nederlandse popmuziek. Ze schrijft al haar sterke nummers zelf omdat ze vindt dat muziek uit je ziel moet komen. Maar liefst twaalf van haar albums stonden op één in de Album Top 100 en niemand kan om haar grote successen heen: ‘Nobody’s Wife’, ‘Girl’ en ‘Birds’ om er een paar te noemen. Ze is altijd haar eigenwijze zelf, met haar herkenbare stemgeluid en talent voor goede melodieën. Sommige events hebben gewoon een artiest van haar kaliber nodig. Anouk brengt haar grootste hits, aanstekelijke popsongs en ontroerende liefdesliedjes in akoestisch setting of met band.

Kovacs Header

KOVACS

Met de release van 'My Love' in 2014 vestigde Kovacs (27) haar naam. 'My Love' werd wereldwijd door het publiek omarmd en ontving 12 miljoen weergaven op YouTube. Kovacs: "Ik hou van de fluctuaties van stemmingen, mijn muziek heeft een ziel." Het is geen verrassing dat haar invloeden vooral uit het verleden komen. "Inspiraties voor mij zijn bijvoorbeeld Betty Davis, Etta James en Tina Turner, zangeressen met een persoonlijkheid die echt een leven hebben geleid met al hun emoties in hun stem. Dat heeft me altijd aangetrokken." Haar hitsingle werd gevolgd door het debuutalbum Shades of Black in 2015. Ze won een 3FM Award en ontving de European Border Breakers Award op het Eurosonic Noorderslag-festival in 2016 en ontving de Edison. Ze trad op met haar band oa Pinkpop en Lowlands. Stijlvolle akoestische setting, semi-akoestische setting ook met volledige band is allemaal te regelen!

GERSON MAIN

De charismatische Gerson Main brak door na zijn deelname aan het programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ in 2015. Met zijn dichterlijke dansliedjes haalde Gerson de finale van het tv-programma. Zelf omschrijft hij zijn muziek als ‘dansbare poëzie, een eigenzinnige versie van het levenslied, Caribische country en ook nog wat blues en balkan’. Hij speelde onder meer in de backingband van Akwasi, Dio en Typhoon maar staat nu terecht vooraan op het podium. De gevatte muzikant is in verschillende settings te boeken. Solo, in een trio waarbij hij twee percussionisten meeneemt of met een band. Vraag ons om advies om te zorgen voor de juiste match.

CHARL DELEMARRE

Poëzie op muziek, dat brengt Charl Delemarre. Charl schrijft al zijn muziek zelf en leerde zichzelf gitaarspelen toen hij op wereldreis was. Voor zijn eerste EP vertaalde hij zijn reiservaringen naar persoonlijke liedjes. De singer-songwriter won daarmee in 2014 de Grote Prijs van Nederland en is sindsdien regelmatig bij DWDD te zien. Begin 2017 bracht hij zijn tweede EP uit en Radio 2 verkoos hem direct tot ‘Nieuwe Naam’. Charl tourt ondertussen ook nog heel Nederland door. Zijn Nederlandstalige repertoire is warm, persoonlijk en vol levenslust. Charl Delemarre is als trio of met band te boeken.

Level 42 Header

LEVEL 42

Een nostalgische tribute aan de jaren tachtig, dat brengt de Britse jazz-funk groep Level 42 met frontman Mark King. Level 42 bracht heerlijke hits voort als ‘Lessons in Love’, ‘Love Games’ en ‘Running in the family’ en verkocht meer dan 31 miljoen albums wereldwijd. De band van wereldniveau dankt zijn onmiskenbare sound aan de slap- techniek; het aan de snaren trekken en met de duim op de basgitaar slaan. Deze band maakt van elk optreden een feest en kan vandaag nog geboekt worden.

Walter Trout Header

WALTER TROUT

Hij is het kloppend hart van de moderne blues- en rock scene, gerespecteerd door de oude garde en bewonderd door de jonge. "I want to grab life by the balls and not let go, y’know…," zegt de 66-jarige Amerikaanse bluesgitarist Walter Trout die al meer dan 5 decennia in de muziek zit en vele blueslegendes tot zijn vrienden mag rekenen. Hij werkte samen met grootheden als John Lee Hooker, John Mayall en Joe Bonamassa. De guitarhero speelt een mix tussen blues en rock en zijn woeste optredens zijn echte sfeermakers. Walter Trout neemt altijd zijn band ‘The Radicals’ mee.

Bel ons op 015 - 2121 980 of mail voor meer informatie of advies over de muzikale invulling van je corporate event.

Mail Mojo