31 aug. 2017

Miele Powerwash

Het doorgedraaide alternatief voor de campingdouche op Lowlands 2017
Ll17 Miele Powerwashuitsnedevervaagd

Hét doorgedraaide alternatief voor de campingdouches op Lowlands 2017 was de activatie van wasmachine specialist Miele. Het is nu eenmaal een uitdaging om enigszins schoon het festival door te komen. Met een enorme wasmachine in het campinggebied konden bezoekers zich al dansend schoon wassen in het PowerWash programma. Geheel toepasselijk kwam ‘Kleine wasjes, grote wasjes’ Trafassi optreden, ín de wasmachine.

Het was een van de meest ludieke merk activaties dit festivalseizoen. Terwijl de Lowlandsgangers in de rij stonden voor het volgende ‘wasje’ ontvingen ze onder andere rode slippers en een waterdicht telefoonhoesje van Miele. Zo konden ze het wasprogramma van binnenuit vastleggen. Hoe die schuimparty eruitzag, zie je hier!

Waarom de sponsor actie met de grote wasmachine op Lowlands? Wassen is leuk, vertelt Miele ons, vooral met de PowerWash! Miele introduceerde namelijk een nieuwe generatie wasmachines (W1), waarmee een nog beter reinigingsresultaat kan worden bereikt. Dankzij het nieuwe wasprocedé PowerWash en het geïntegreerde wasmiddeldoseersysteem TwinDos is textiel binnen een uur schoon.


We zijn trots op deze mooie en succesvolle samenwerking!