Jarn van Strijen

arrow down

Jarn van Strijen

Na zijn stage bij Lowlands solliciteerde Jarn met succes op een vacature als boeker.

Niet gek gedaan: boeker zijn bij MOJO is Jarns allereerste echte baan. Tijdens zijn studie Bestuurskunde merkte hij dat hij het veel leuker vond bezig te zijn met de organiserende kant van optredens, wat hij deed bij zijn studentenvereniging.

Om de muziekindustrie in te kunnen komen, ging hij na zijn master door met Music Management,  scoorde een stage bij Lowlands en solliciteerde een jaar daarna met succes op een vacature voor boeker. Enige ervaring in die richting deed hij ervoor al op toen hij betrokken was bij een klein boekingskantoor.

Net zoals zijn persoonlijke muzieksmaken flink uiteenlopen, boekt Jarn een grote variëteit aan acts, van indierock tot singer-songwriters en van hiphop tot metal. Zijn aanpak is wél eenduidig: “Open en sociaal, bouwend aan langdurige relaties. Daarom ga ik ook veel op locatie langs. En, belangrijk: probeer er vooral voor te zorgen dat alle partijen tevreden zijn.”

Concert dat indruk maakte: “Eén kiezen is onmogelijk. Roger Waters’ The Wall (2013) was een geweldige productie, het afscheidsconcert van Opgezwolle in de Melkweg (2007) was een gekkenhuis, maar ook een band als Isle of Man in de Q-bus was dusdanig intens dat het lang bijblijft.”

Assistent: Zoë Arntzenius
Contact: mail Jarn
Artiesten: o.a. Oscar and the Wolf, Nothing But Thieves, Tove Lo, Courtney Barnett, Gavin James, IDLES, Cult of Luna, ho99o9, DMA’s, The Growlers, Tessa Dixson, Bishop Briggs, MY BABY, Ten Times A Million 
Festivals: Lowlands, Pinkpop en WOO HAH!