AFAS Live vervoersinformatie

Hieronder hebben wij de vervoersinformatie voor je op een rijtje gezet.

arrow down

Wij adviseren je om met het openbaar vervoer te reizen. Indien je toch met de auto reist, vertrek dan ruim op tijd. Hieronder hebben wij de vervoersinformatie voor je op een rijtje gezet.

Met het openbaar vervoer

De AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van de AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations liggen op loopafstand. Vanaf Bijlmer ArenA is het 3 minuten lopen naar de AFAS Live. Vanaf Duivendrecht zo’n 25 minuten. 

Zowel intercity's als sprinters met verbindingen vanaf onder meer Schiphol, Utrecht Centraal, Ede-Wageningen, Arnhem, Nijmegen, Eindhoven, Gouda en Rotterdam stoppen op deze stations. Kom je vanuit de richting Schiphol, Almere en Amersfoort, neem dan de trein naar station Duivendrecht. Reis je vanuit de richting Amsterdam Centraal en Utrecht Centraal, neem dan de trein naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Ook stoppen op die stations diverse bussen en metro’s.

Je kunt op de site van de AFAS Live heel eenvoudig je route naar en van de AFAS Live bekijken. Ook op de eventpagina op onze website kun je je route makkelijk bekijken met de 9292 OV planner.

Met de auto

Kom je met de auto naar de AFAS Live? Vanaf de snelweg ben je er zo; komend vanaf de A2 uit zowel Amsterdam als Utrecht: neem afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost. Kom je aan vanaf de A1 vanuit Amersfoort, neem dan afslag A9 richting Schiphol / Amstelveen, vervolgens de A2 en afrit Transferium / Ouderkerk aan de Amstel / Amsterdam Zuidoost. 

Kijk voor alle vervoersinformatie op vanAnaarBeter.nl

Parkeren

De omgeving van de AFAS Live biedt vervolgens een ruim aanbod aan parkeerplaatsen, waarvan P4, P5 en P6 het dichtstbij de AFAS Live liggen.