50 Cent

The Final Lap Tour
28 september 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
50 cent
50 Cent - The Final Lap Tour

De Amerikaanse rapper is bekend als giga-duizendpoot: van het uitbrengen van Get Rich or Die Tryin' als een van de snelst verkopende albums in de geschiedenis tot het creëren van een van de meest invloedrijke deals in hiphop met de verkoop van Vitaminwater Jackson blijft hij records breken. Nummers als ‘Candy Shop’ ‘In Da Club’ en ‘Many Men’ zijn maar een fragment van zijn uitgebreide iconische discografie. De uitzonderlijke zakenman is CEO van G-Unit Records dat hij in 2003 oprichtte en heeft sindsdien een groot aantal multi-platina artiesten getekend.

In het voorprogramma

50 neemt rapper én acteur Busta Rhymes mee naar zijn show als support act. Bekend van 2000-hits als ‘I Know What You Want’, ‘Holla’ en ‘Break Ya Neck’ zal hij met zekerheid een hiphop throwback-feestje brengen.

Kijk & luister

God Gave Me Style

Koop kaarten

donderdag 28 september 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
50 cent

50 Cent

The Final Lap Tour

Special guest Busta Rhymes

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
67,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan in restaurant Soundbites of een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! Soundbites is een swingend restaurant boven de ingang van de Ziggo Dome. La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.