Angèle

Nonante - Cinq Tour

vrijdag 26 mei 2023

AFAS Live, Amsterdam

Ze is singer-songwriter, muziekproducent én ambassadeur van Chanel. Ze speelde voor haar doorbraak in cafés in Brussel en uploadde covers op Instagram. Ze bracht in 2018 haar debuutalbum Brol uit, waarvan haar single Tout Oublier de nummer 1 bereikte in België en Frankrijk en meteen het record brak van langst genoteerde nummer 1-hit door een Belgische artieste. Pop, rap en electro zijn allemaal te vinden in haar muzikale mengelmoes. Haar tweede album Nonante-Cinq verscheen eind 2021 met de single 'Libre' die het ook in Nederland goed deed.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

Y1sWOW23md0
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO2fhSRb?si=36dad5e586e24320

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 26 mei 2023

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Angèle

   Kaarten
   vanaf

   47,4

  • Angèle

   Nonante - Cinq Tour

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3