Avenged Sevenfold

24 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
A7X
Avenged Sevenfold

De band, bestaande uit leden M. Shadows, Synyster Gates, Zacky Vengeance, Johnny Christ en Brooks Wackerman, staat bekend om hun spectaculaire liveoptredens. Ooit, ondertussen al 25 (!) jaar geleden, begonnen als metalcoreband, is de groep inmiddels uitgegroeid tot een van de meest succesvolle en invloedrijke heavy metalbands van hun tijd. Tegenwoordig vullen ze arena's en headlinen 's werelds meest prestigieuze rockfestivals.

In het voorprogramma

Ze begonnen in Texas als tieners met MySpace deathcore-kapsels, maar dat was niet hetgeen dat hen tot sterren maakten; het was het dumpen van metal en in plaats daarvan het beginnen te schrijven van een paar van de meest genre-brekende licks van de 21e eeuw. Het mixen van funk, mathrock en hiphop in hun instrumentale jams heeft hen miljoenen YouTube-hits en Instagram-bekendheid opgeleverd.

Kijk & luister

Nobody

Koop kaarten

maandag 24 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
A7X

Avenged Sevenfold

Support act: Polyphia

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Show updates

14 maart 2024
De Life Is But A Dream... Tour is begonnen!

De Life Is But a Dream... Tour van Avenged Sevenfold is momenteel in volle gang in Noord-Amerika! Check de beelden en maak je op voor een zinderende show in Ziggo Dome.