Bastille

Give Me The Future Tour 2022

Dinsdag 5 april 2022

Ziggo Dome, Amsterdam

Ondertussen bestaat Bastille - wat ooit eerst een solo-project van Dan Smith was en later uitgroeide tot volwaardige band - alweer meer dan tien jaar en nog steeds weten ze telkens een verrassende en indrukwekkende show neer te zetten. Door aanstekelijke hits zoals ‘Pompeii’ en ‘Happier’ groeiden ze uit tot een wereldact die niet te stoppen is! Met nieuwe single ‘Thelma + Louise‘ brengen ze pittige drums samen met dromerige synths die zo uit de jaren '80 lijkt te komen. En met een nieuw album op komst hebben ze weer een hoop nummers om een verfrissende, nieuwe show neer te zetten!

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

08AUS7lfXCU
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO4xeFWM?si=e4315e965bcf4d25

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

Ziggo Dome

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Zin in een complete avond uit?

Zin in een complete avond uit?

Diner in restaurant Member Lounge

Begin ontspannen aan de avond door al vóór de drukte in de Ziggo Dome te zijn en geniet voorafgaand aan het concert van een heerlijk uitgeserveerd diner.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 05 apr 2022

  20:00

  Ziggo Dome, Amsterdam

  arrow
  • Bastille

   Kaarten
   vanaf

   39,20

  • Bastille

   Give Me The Future Tour 2022

   Aanvang: 20:00

   Ziggo Dome

   De Passage 100, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Ticketmaster.

   Lees meer

   Kaarten

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

   De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

   Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten
Q Music

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3