Benny Sings

6 december 2023 - Carré — Amsterdam
Benny Sings

Benny Sings, onder meer bekend van ‘Big Brown Eyes’, ‘Rolled Up’ met Mac DeMarco en ‘Lovin Is Easy’ met Rex Orange County, mag inmiddels artiesten als John Mayer, Rita Ora, Anderson .Paak en Jamie Cullum tot zijn fanschare rekenen. Dit jaar kwam zijn nieuwe album ‘Young Hearts’ uit, waarop hij de samenwerking aanging met sterproducer Kenny Beats (o.a. IDLES, FKA Twigs en Gucci Mane). Naast de uitverkochte Europese clubtour en deze Carré show, staan er voor dit jaar ook grote festivals zoals North Sea Jazz op de planning.

Kijk & luister

Koop kaarten

woensdag 6 december 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Benny Sings

Benny Sings

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
18,15 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Voorafgaand aan de voorstelling kun je dineren in het restaurant van Carré. Ook is het mogelijk om een pauze- of borrelarrangement te reserveren.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.