Black Coffee

04 oktober 2024 - RTM Stage — Rotterdam Ahoy
Allnighter: 22.00u - 06.00u
Black Coffee Concert MOJO

Black Coffee is een Zuid-Afrikaanse DJ en producer die vanaf halverwege de jaren '90 één van de meest prominente figuren in de wereldwijde elektronische muziek is geworden. Al vroeg viel Black Coffee op door zijn diepe, soulvolle benadering van housemuziek; waarbij hij altijd eer bewijst aan zijn Afrikaanse roots door het gebruik van percussie en zo zijn eigen 'Afropolitan House' creëert. De avond duurt van 22:00 tot 06:00, waarbij Black Coffee wordt bijgestaan door verschillende dj's. 

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 4 oktober 2024 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 22:00 Koop kaarten
Black Coffee Concert MOJO

Black Coffee

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 22:00
Eindtijd: 06:00

Prijs nog niet bekend
75,04 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Algemeen | Tijden

Het event trapt af om 22.00 uur en je kunt tot in de vroege uurtjes doordansen; de eindtijd is 06.00 uur.

Algemeen | Behind The Booth Ticket

Beleef Black Coffee van dichtbij met een exclusief Behind the Booth ticket! Je komt op een speciaal deck achter de DJ te staan met een eigen bar. Er zijn slechts 400 plekken beschikbaar, dus wees er snel bij!

Tickets | Bij dit event wordt uitsluitend gebruik gemaakt van Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Het wordt aangeraden om voor je vertrek al een keer je tickets in de Ticketmaster app op te halen zodat je niet afhankelijk bent van internet op locatie.
Vervoer | Met het openbaar vervoer

Kom je met de trein? Reis dan naar Rotterdam Centraal en stap daar eenvoudig over op de metro naar Rotterdam Ahoy, halte Zuidplein. Rotterdam Ahoy is ook uitstekend te bereiken met de metro en verschillende RET, Connexxion en Arriva buslijnen.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kun je verder de borden Ahoy volgen.

Parkeren kun je op het naastgelegen parkeerterrein voor €19,- per auto per dag. Het wordt gezellig druk, dus wil je tijdens je bezoek verzekerd zijn van een parkeerplaats op het parkeerterrein? Reserveer dan vooraf jouw parkeerplaats met parkeergarantie. Na betaling print je dit parkeerticket of toon je het digitaal aan de parkeerwachters. Ook als er staat aangegeven dat het terrein vol is, heb je te allen tijde toegang. Bij het uitrijden opent de slagboom automatisch door kentekenherkenning.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Woon je in Rotterdam? Rotterdam Ahoy is gemakkelijk met de fiets te bereiken. 

Op een deelfiets of deelscooter naar je favo event? No problem. Check rotterdam.nl/deelvervoer!

Parkeren van je fiets of scooter kun je in de (onbewaakte) fietsenstalling aan de voorzijde van Ahoy.

Algemeen | Minimumleeftijd

De minimumleeftijd voor deze show is 18 jaar. 

In de zaal

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.
TASSENBELEID & LOCKERS
Maak tegen betaling gebruik van een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.