Bouke & the ElvisMatters band

It's Now Or Never
18 & 19 april 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Bouke Concert Mojo
Bouke & the ElvisMatters band - It's Now Or Never

De Drentse Bouke Scholten blies tijdens 'The Tribute - Battle of the Bands 2023' de vakjury en bijna een miljoen kijkers per aflevering omver met zijn loepzuivere stem die het geluid van Elvis Presley evenaart. Als geen ander brengt Bouke klassiekers als 'In The Ghetto', 'Suspicious Minds' en 'Can't Help Falling In Love' weer tot leven. Met zijn eigen It's Now Or Never show brengt hij in Ziggo Dome een groots eerbetoon aan The King Of Rock 'N Roll.

Kijk & luister

My Boy

Koop kaarten

donderdag 18 april 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Bouke Concert Mojo

Bouke & the ElvisMatters band

It's Now Or Never

It's Now Or Never

Prijs nog niet bekend
39,91 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
vrijdag 19 april 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Bouke Concert Mojo

Bouke & the ElvisMatters band

It's Now Or Never

It's Now Or Never

Prijs nog niet bekend
39,91 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Show updates

27 februari 2023
Extra concert op 18 april 2024

Wegens grote belangstelling geeft Bouke and the Elvis Matters band naast de show op 19 april 2024 een extra show op 18 april 2024. De kaartverkoop voor deze tweede show is direct gestart.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.