Bouke & The ElvisMatters Band

Viva Las Vegas
20 april 2025 - Ziggo Dome — Amsterdam
Bouke Header Mojo Site
Bouke & The ElvisMatters Band - Viva Las Vegas

Viva Las Vegas! Op 20 april 2025 staat Ziggo Dome geheel in het teken van de beroemde gokstad Las Vegas. Deze avond laten Bouke & the ElvisMatters Band je de hoogtijdagen van Las Vegas entertainment herleven in een geheel nieuwe show waarbij diverse Vegas iconen tot leven komen in een nieuw live spektakel. "Trek je beste glitterpak aan, laat je innerlijke high roller los en bereid je voor op een avond vol muzikale opwinding en energie!" aldus Bouke Scholten. 

De Drentse Bouke Scholten blies tijdens 'The Tribute - Battle of the Bands 2023' de vakjury en bijna een miljoen kijkers per aflevering omver met zijn loepzuivere stem die het geluid van Elvis Presley evenaart.

Kijk & luister

Koop kaarten

zondag 20 april 2025 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Bouke Persfoto Las Vegas

Bouke & The ElvisMatters Band

Viva Las Vegas

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
45,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaarten worden verkocht via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaartprijs inclusief servicekosten.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.