Chris Isaak

15 juli 2024 - Carré — Amsterdam
PP Chris Isaak 1

In zijn bijna veertigjarige carrière heeft Chris Isaak over zo'n beetje de hele wereld opgetreden samen met zijn band Silvertone. Met zijn mix van rockabilly, blues en pop, kenmerkende stem en stijlvolle podiumaanwezigheid brengt hij een meeslepende mix van romantische ballades en opzwepende rockhits. Geniet van tijdloze favorieten zoals "Wicked Game" en "Baby Did a Bad, Bad Thing".

Kijk & luister

Koop kaarten

maandag 15 juli 2024 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
PP Chris Isaak 1

Chris Isaak

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
89,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Voor dit concert zijn alleen zitplaatsen te koop. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Kaarten voor rolstoelplekken zijn te reserveren door een mail te sturen naar [email protected] of telefonisch via 020 5249453 (op werkdagen bereikbaar van 14:00 tot 17:00 uur).

Plan vooruit

Mojo Transport V1 4
Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Mojo Transport V1 47
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Carré restaurant
Eten & Drinken
Maak je theaterbezoek compleet met een diner in de nok van Koninklijk Theater Carré. Hier geniet je van een heerlijk diner terwijl je uitkijkt over Amsterdam. Carré zorgt ervoor dat je op tijd in de zaal zit, zodat je zorgeloos kunt genieten van je bezoek.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Dit concert is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré

Dit concert is een samenwerking van MOJO Concerts en Koninklijk Theater Carré, waarbij MOJO Concerts verantwoordelijk is voor kaartverkoop en de verantwoordelijke producent is en Carré verantwoordelijk is voor de locatie. Wij wijzen u graag naar de privacy statements van zowel MOJO als naar die van Carré.