Donnie

Donnie presenteert: De Kibbelingsound
23 september 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Donnie boeken
Donnie - Donnie presenteert: De Kibbelingsound

Door zijn vindingrijke wordplay en kenmerkende delivery wist Donnie zichzelf te verheffen tot een cultfiguur en zette hij afgelopen jaren al verschillende festivals en clubzalen op z'n kop. Naast zijn hits 'Frans Duits' met Frans Duijts en 'Bieber van de Kroeg' met Mart Hoogkamer, staan op zijn nieuwste album niet eerder verschenen samenwerkingen. Zo zijn daar nummers met Gerard Joling, Wolter Kroes, Jan Smit en Wesly Bronkhorst. Het is het grootste Hollandse-artiesten-samenwerkingsproject ooit gemaakt, met creatieve en hilarische songteksten en thema's. Verwacht een muzikaal en visueel spektakelstuk!

Show updates

20 september 2023
Openingsact FeestDJRuud & Yung Petsi

Proost & Santé! Om de avond goed van start te laten gaan, verzorgen FeestDJRuud & Yung Petsi de openingsact. Zij zijn klaar om er een groot feest van te maken! Jij ook?

Gastartiesten

Als rasechte Volendammer was Jan van jongs af aan bezig met muziek met de bekende palingsound; al op zijn twaalfde scoorde hij dan ook een nummer één hit met BZN. Later uitgebrachte superhits als ‘Als De Morgen Is Gekomen’ en ‘Echte Vrienden’ leverde hem ook grote successen op! Zo kreeg hij een eigen reality-show, trad hij regelmatig op in het buitenland en nam hij een nummer op met idool John Denver.

René’s grote doorbrak kwam in 1988 met het nummer ‘Alles Kan Een Mens Gelukkig Maken (Een Eigen Huis)’. Snel groeide zijn succes, waarna hij tientallen keren in Rotterdam Ahoy, De Kuip en Johan Cruijff ArenA stond. Ook hij scoorde hit na hit met nummers als ‘Just Say Hello’, ‘This Is The Moment’ en zijn duet met Donnie ‘Bon Gepakt’.

In 2008 brak de volkszanger door met de hit ‘Jij Denkt Maar Dat Je Alles Mag Van Mij’. De populariteit van Frans Duijts steeg razendsnel waardoor de zanger door de jaren heen met meerdere nummers de Single Top 100 bereikte. In 2021 brachten Frans Duijts en Donnie samen de hitsingle 'Frans Duits' uit. De bijzondere samenwerking kreeg een vervolg toen de twee opnieuw de studio indoken om ‘Koffie Of Thee’ op te nemen. Beide tracks verschenen later ook op het album van Donnie, 'De Kibbelingsound'.

Op jonge leeftijd droomde Wesly Bronkhorst al van de grote podia. In 2017 werd deze droom werkelijkheid toen hij een uniek concert gaf in de grote zaal van het Amsterdamse Concertgebouw. Met hits als ‘Trots Op Jou’ en 'De Lucht Was Blauw' stond de Nederlandse volkszanger in 2019 ook al in AFAS Live. Afgelopen jaar scoorde hij een grote hit met de single ‘Amalia’ waarmee het in elke kroeg gegarandeerd feest is.

De echte doorbraak van Wolter Kroes kwam in 1995 toen hij zijn eerste hit ‘Laat me los’ uitbracht. Ook zijn megahits ‘Ik heb de hele nacht liggen dromen’ en ‘Viva Hollandia’ mogen op geen enkel meezingfeest ontbreken. De Noord-Hollandse volkszanger verscheen begin dit jaar samen met Donnie op het album ‘De Kibbelingsound’ met het nummer ‘Wolter Cruise’. Het is dan ook geen verrassing dat hij op 23 september als gastartiest meevaart!

In 2017 bracht Roxeanne Hazes haar eerste solo-album ‘In Mijn Bloed’ uit. Tijdens haar deelname aan ‘De Beste Zangers’ wist ze de kijkers afgelopen jaar te raken met het nummer 'Vannacht'. Dat haar repertoire verder gaat dan warme ballads, bewees Roxeanne met haar meest recente single ‘Signalen’ en de track ‘Der Af (Oya LéLé)’ in samenwerking met Kris Kross Amsterdam en Donnie.

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  19:00

 • Openingsacts FeestDJRuud & Yung Petsi

  19:30

 • Donnie & Gastartiesten

  21:30

 • Verwacht einde

  23:00

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

zaterdag 23 september 2023 AFAS Live — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
Donnie boeken

Donnie

Donnie presenteert: De Kibbelingsound

Jan Smit, René Froger, Frans Duijts, Wesly Bronkhorst, Wolter Kroes en Roxeanne Hazes

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Entree: 19:00, Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,56 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Kijk & luister