Donnie

Donnie presenteert: De Kibbelingsound
23 september 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Donnie boeken
Donnie - Donnie presenteert: De Kibbelingsound

Door zijn vindingrijke wordplay en kenmerkende delivery wist Donnie zichzelf te verheffen tot een cultfiguur en zette hij afgelopen jaren al verschillende festivals en clubzalen op z'n kop. Naast zijn hits 'Frans Duits' met Frans Duijts en 'Bieber van de Kroeg' met Mart Hoogkamer, staan op zijn nieuwste album niet eerder verschenen samenwerkingen. Zo zijn daar nummers met Gerard Joling, Wolter Kroes, Jan Smit en Wesly Bronkhorst. Het is het grootste Hollandse-artiesten-samenwerkingsproject ooit gemaakt, met creatieve en hilarische songteksten en thema's. Verwacht een muzikaal en visueel spektakelstuk!

Kijk & luister

Dat Kan Je Niet Kopen

Koop kaarten

zaterdag 23 september 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Donnie boeken

Donnie

Donnie presenteert: De Kibbelingsound

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,56 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.