Fall Out Boy

24 oktober 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Fall Out Boy Concert Mojo
Fall Out Boy

Een generatie groeide op met massive hits als 'Sugar We're Down Down Down', 'This Ain't A Scene, It's An Arms Race' en 'Thnks Fr Th Mmrs'. Nu zijn de supersterren terug met een nieuwe tour en ligt hun laatste album ‘So Much (for) Stardust’ klaar waarvan ‘Love From The Other Side’ en ‘Heartbreak Feels So Good’ de eerste krachtmetingen zijn. De mannen weten hun oude sound weer op te pakken met een combi van geniale lyrics, scheurende gitaren en punk infused catchy elektronica. Maak je op voor een avond Dance, Dance!

In het voorprogramma

Met hun enorm aanstekelijke mix van dromerige synthpop en grootse rockbeats windt PVRIS elk publiek om de spreekwoordelijke vinger.

Ook staat het mysterieuze ‘nothing, nowhere’ in het voorprogramma van Fall Out Boy met een samensmelting van emo influenced rap en melancholische gitaren.

Kijk & luister

Heartbreak Feels So Good

Koop kaarten

dinsdag 24 oktober 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Fall Out Boy Concert Mojo

Fall Out Boy

Support act PVRIS en Support act nothing,nowhere.

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
57,12 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.