Fever Ray

There’s No Place I’d Rather Be
27 februari 2024 - Gashouder — Amsterdam
feverray
Fever Ray - There’s No Place I’d Rather Be

Fever Ray, het alter ego van de Zweedse Karin Dreijer, heeft de afgelopen jaren een cultaanhang verzameld met diens baanbrekende geluid en extravagante liveoptredens. De muzikale invloeden reiken van avant-pop naar donkere elektronica en dagen de luisteraar keer op keer weer uit met artistieke durf en creativiteit.

Kijk & luister

Kandy

Koop kaarten

dinsdag 27 februari 2024 Gashouder — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
feverray

Fever Ray

There’s No Place I’d Rather Be

Klönneplein 1, 1014 DD Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
41,44 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de directe omgeving van Gashouder is weinig parkeerplek. Kom daarom zo veel mogelijk met het openbaar vervoer of de fiets. Kom je toch met de auto, parkeer dan bij P+R Sloterdijk, Q-Park Westerpark of Willemspoort en reis vanaf daar met het OV verder.
Openbaar vervoer
Vanaf het Centraal Station Amsterdam met bus 21. Uitstappen bij de halte Van Hallstraat/Westergasfabriek. Reis je vanaf het centrum? Neem dan tram 3 en stap uit bij halte Van Limburg Stirumplein of halte van Hallstraat/Westergasfabriek.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.