Floor Jansen

met special guest Henk Poort

en support act Anneke van Giersbergen

DIT CONCERT WORDT OPNIEUW UITGESTELD

Nieuwe datum nog niet bekend

AFAS Live, Amsterdam

Huidig Nightwish zangeres Floor Jansen vuurt haar solocarrière af zodra ze meedoet aan het Nederlandse programma ‘Beste zangers’. Samen met Henk Poort zingt ze het duet ‘Phantom Of The Opera’ op de manier zoals Nightwish hem ooit speelde. Binnen 24 uur gaat het speciale duet heel de wereld over en beland het in een aantal landen zelfs in de hitlijsten van iTunes. Haar engelachtige stem bereikt ongekende hoogtes die verrassend goed gaan met songs zoals ‘Shallow’ en ‘que se siente’. Met haar solo optredens hoopt Floor metal stereotypen te laten verdwijnen. ‘Snoeiharde metal is voor negen van de tien mensen gewoon te heftig. Maar het genre zelf heeft ontzettend veel verschillende soorten muziek.’ Voor wie bang is om het legendarische duet te missen, geen zorgen! Henk Poort sluit aan als special guest voor deze show.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

UDgy88e5aAE
https://open.spotify.com/artist/2ZNTJ9Bu9QMJwBboMSpQgJ?si=-dG2lUIDRYav6PO37FPpcw

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

 • 01 jan 2030

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • Floor Jansen

   Kaarten
   vanaf

   38,10

  • Floor Jansen

   met special guest Henk Poort
   en support act Anneke van Giersbergen

   AFAS Live

   ArenA Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3