Heilung

21 september 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Heilung 1
Heilung 2

Heilung zet een epische live ervaring neer die je meevoert naar het Noord-Europese ijzeren tijdperk van de Vikingen. Denk aan: natuurlijke decorstukken, uitgebreide kostuums en een imposant instrumentarium waarmee de band een experimentele sound vol oeroude invloeden maakt. Van stromend water over menselijke botten, vlijmscherpe zwaardgevechten tot aan schilden met ringelende bronzen ringen; niets is te gek voor het neerzetten van de originele neofolk sound waar Heilung zich aan waagt.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 21 september 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Heilung 1

Heilung

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
58,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. In verband met het ontblote vrouwelijk lichaam tijdens de show adviseren we een minimumleeftijd van 12 jaar. Kaartprijs inclusief servicekosten.

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Geen vrije staan- en zitplaatsen

Tijdens dit concert zijn er geen vrije staan- en zitplaatsen; dit betekent dat je niet na binnenkomst kunt kiezen of je wil staan of juist wil zitten. Je koopt vooraf een ticket voor een staanplaats, zitplaats op de tribune of zitplaats op het balkon. 

We adviseren een minimumleeftijd van 12 jaar

In verband met het ontblote vrouwelijk lichaam tijdens de show adviseren we een minimumleeftijd van 12 jaar.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.