Heilung

21 september 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Heilung 1
Heilung 2

Heilung zet een epische live ervaring neer die je meevoert naar het Noord-Europese ijzeren tijdperk van de Vikingen. Denk aan: natuurlijke decorstukken, uitgebreide kostuums en een imposant instrumentarium waarmee de band een experimentele sound vol oeroude invloeden maakt. Van stromend water over menselijke botten, vlijmscherpe zwaardgevechten tot aan schilden met ringelende bronzen ringen; niets is te gek voor het neerzetten van de originele neofolk sound waar Heilung zich aan waagt.

In het voorprogramma

Er is werkelijk geen enkele andere groep die klinkt als de Zwitser Manuel Gagneux en zijn gevolg. Al een tijd deed hij aan genre-mashups, totdat iemand op het forum 4chan suggereerde om death metal en oude slavenliederen te combineren. Manual zag laatstgenoemde als een belichaming van wilskracht, en zo ging hij de uitdaging aan om deze twee genres samen te laten smelten zoals hij denkt dat voormalige slaven zouden rebelleren.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 21 september 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Heilung 1

Heilung

Support act Zeal & Ardor

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
58,80 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. In verband met het ontblote vrouwelijk lichaam tijdens de show adviseren we een minimumleeftijd van 12 jaar. Kaartprijs inclusief servicekosten.

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Geen vrije staan- en zitplaatsen

Tijdens dit concert zijn er geen vrije staan- en zitplaatsen; dit betekent dat je niet na binnenkomst kunt kiezen of je wil staan of juist wil zitten. Je koopt vooraf een ticket voor een staanplaats, zitplaats op de tribune of zitplaats op het balkon. 

We adviseren een minimumleeftijd van 12 jaar

In verband met het ontblote vrouwelijk lichaam tijdens de show adviseren we een minimumleeftijd van 12 jaar.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.