Francis Cabrel

Trobador Tour
15 november 2023 - Carré — Amsterdam
Francis Cabrel Concert Mojo
Francis Cabrel - Trobador Tour

Groots in eenvoud; dat zijn de Franse chansons en swingende blues nummers van Francis Cabrel. Meer dan zijn loepzuivere stem, poëtische teksten en klassieke instrumenten heeft hij vaak niet nodig om een zaal muisstil te krijgen. Dit resulteerde onder andere in hits als ‘Je l’aime a mourir’ en ‘Encore et encore’.

Kijk & luister

À l'aube revenant

Koop kaarten

woensdag 15 november 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Francis Cabrel Concert Mojo

Francis Cabrel

Trobador Tour

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,00 v.a.

Show updates

16 januari 2023
Show in Nijmegen

Naast de show van 15 november in Carré staat Francis Cabrel op 14 november in De Vereeniging in Nijmegen. De kaartverkoop voor deze show verloopt via stadsschouwburgendevereeniging.nl.

Plan vooruit

Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Voorafgaand aan de voorstelling kun je dineren in het restaurant van Carré. Ook is het mogelijk om een pauze- of borrelarrangement te reserveren.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.