Frenna

Highest (by Frenna)

Live in concert

LET OP: NIEUWE DATUM

vrijdag 4 maart 2022

AFAS Live, Amsterdam

“Frenna heeft de internationale allure die past bij een rapper met 1 miljard streams” kopte Volkskrant na het optreden van de rapper en zanger tijdens de Larger than Live livestream concertreeks afgelopen zomer in Ziggo Dome. Dat Frenna behoort tot de absolute top van de Nederlandse hiphop scene is daarmee overduidelijk een feit. Dit keer is AFAS Live aan de beurt waar hij tijdens Highest (by Frenna) belooft de Amsterdamse zaal helemaal op z'n kop te zetten met de vetste tracks van zijn nieuwste album 'Highest'.

All ages

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

K29Dr-ZXbIs
spotify:album:5b7fMHNr6swGnrLALMNrrr

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Koop kaarten

  • 04 mrt 2022

    20:00

    AFAS Live, Amsterdam

    arrow
    • Frenna

      Kaarten
      vanaf

      38,8

    • Frenna

      Highest (by Frenna)
      Live in concert
      LET OP: NIEUWE DATUM

      Aanvang: 20:00

      AFAS Live

      Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam

      Plan je route
    • Kaarten

      Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit concert gaat via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

      Lees meer

      Kaarten

      De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Ticketmaster. Een betrouwbare partner met een belangrijke taak. Als je al een account hebt bij Ticketmaster, dan log je tijdens het bestelproces in met deze inloggegevens. Heb je nog geen account? Dan kun je tijdens het bestelproces een account aanmaken.

      De uitgebreide handleiding over het bestellen van kaarten lees je op mojo.nl/bestellen

      Het is ook mogelijk om telefonisch kaarten te bestellen via het Ticketmaster callcenter op 0900 - 300 1250 (60 cpm).

      Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten of de kaartverkoop in het algemeen? Kijk dan op de website van Ticketmaster bij Klantenservice. De meest gestelde vragen worden hier beantwoord. Via deze pagina kan je ook direct contact opnemen met een van de medewerkers van de Ticketmaster helpdesk.

      SERVICEKOSTEN
      De servicekosten voor deze show bedragen 12% van de kaartprijs. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

      Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3