Ghost

04 juni 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Ghost concert Mojo

Ghost staat vanaf dag één al binnen de metalscene bekend om hun eigen geluid en mysterieuze voorkomen. Zo combineren ze 70s hardrock met luchtige popelementen. Live neemt de band je mee in één grote, donkere en meeslepende toverspreuk.

In het voorprogramma

De goed geoliede hardrockmachine Halestorm is special guest van Ghost! De songs van Halestorm zijn voorzien van een groots en modern geluid en worden moeiteloos uit de mouw geschud van zangeres en gitariste Lzzy Hale.

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  19:00

 • Special guest | Halestorm

  20:00

 • Ghost

  21:30

 • Verwacht einde

  23:15

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

zondag 4 juni 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Ghost concert Mojo

Ghost

Special guest Halestorm

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Entree: 18:30, Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
67,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit concert gaat via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik zijn uitgezonderd. Op mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op