Glen Hansard

20 & 21 november 2023 - Carré — Amsterdam
Glen Hansard
Glen Hansard

Muziek en film zijn gedurende zijn hele carrière met elkaar verweven. Op zeventienjarige leeftijd had Hansard niet alleen een platencontract, maar ook de hoofdrol als 'Outspan Foster' in de Alan Parker-film The Commitments. De film werd een culturele maatstaf, hoewel Hansard zich vooral richtte op het oprichten van de band The Frames, die ondertussen al 20 jaar actief is.
Een nieuw hoofdstuk in zijn leven begon met zijn solo debuut waarin hij in totaal vier albums uitgebracht, waaronder het voor een Grammy genomineerde Didn't He Ramble. Hansard is een niet te missen liveperformer geworden. Zijn show biedt een gemeenschappelijke ervaring die het publiek vraagt om hem te volgen in een geest van openheid, vindingrijkheid en experimenten.

Kijk & luister

Take Heart

Koop kaarten

maandag 20 november 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Glen Hansard

Glen Hansard

Postbus 20202, 1000 HA Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
46,20 v.a.
dinsdag 21 november 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Glen Hansard

Glen Hansard

Postbus 20202, 1000 HA Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
46,20 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Voorafgaand aan de voorstelling kun je dineren in het restaurant van Carré. Ook is het mogelijk om een pauze- of borrelarrangement te reserveren.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.