Greta van Fleet

Starcatcher World Tour
08 november 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
Greta van Fleet
Greta van Fleet - Starcatcher World Tour

Greta van Fleet bestaat uit de broers Josh-, Jake- en Sam Kiszka; die geïnspireerd door de grote platencollectie van hun ouders en samen met goede vriend Danny Wagner een high-energy mix van rock-‘n-roll, blues en soul maken. Dit alles met één duidelijke boodschap: Peace, Love and Unity. Nog vóór het verschijnen van hun debuutalbum waren ze met nummers als ‘Highway Tune’ en ‘Safari Song’ mateloos populair in Noord-Amerika; wat in rap tempo overwaaide naar de rest van de wereld!

In het voorprogramma

Het Amerikaanse Mt. Joy is erbij om het publiek op te warmen met hun folknummers, voordat Greta van Fleet het podium beklimt.

Kijk & luister

Greta van Fleet

Koop kaarten

woensdag 8 november 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Greta Van Fleet Concert MOJO

Greta van Fleet

Starcatcher World Tour

Special guest Mt. Joy

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
43,68 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan in restaurant Soundbites of een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! Soundbites is een swingend restaurant boven de ingang van de Ziggo Dome. La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.