Hef

23 maart 2024 - RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam
Hef boeken
Hef

Hef draait al ruim 15 jaar mee in de Nederlandse rapscene en is inmiddels binnen- en buiten Rotterdam van iconische statuur. Hij groeide op in de Rotterdamse wijk Hoogvliet waar hij in 2008 in één klap het bekende gezicht van de wijk werd door de videoclip van zijn eerste track 'Puur'. Deze titel is allesomvattend voor de carrière van Hef, zijn muziek is rauw, barbaars, recht door zee en altijd vanuit het hart. Van een van zijn meest beluisterde albums 'Koud' tot zijn meest recente album 'Hefvermogen 2', allemaal zijn de albums zonder twijfel gebracht vanuit zijn unieke rapstijl. Naast rapsensatie staat Hef onder andere bekend als host van de veel beluisterde Rookworst Podcast.

Kijk & luister

Koop kaarten

zaterdag 23 maart 2024 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Hef boeken

Hef

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
49,28 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.