Hozier

Unreal Unearth Tour
19 juli 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Hozier Concert Mojo
Hozier - Unreal Unearth Tour

De Ierse singer-songwriter zette zichzelf in 2014 met een klap op de kaart met hitsingle 'Take Me To Church'. Daarna volgden hits als 'Better Love' en 'Movement'. Als zoon van een bluesmuzikant is het niet vreemd dat het unieke geluid van Hozier uit een mix van blues, gospel en soul bestaat. In zijn muziek uit hij ook zijn frustraties over sociale problemen, zoals huiselijk geweld en gendergeweld.

Kijk & luister

Swan Upon Leda

Koop kaarten

woensdag 19 juli 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Hozier Concert Mojo

Hozier

Unreal Unearth Tour

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
49,28 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.