Hozier

Unreal Unearth Tour
28 november 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
Hozier Concert Mojo
Lowres Hozier 02 Andreas Terlaak
Lowres Hozier 06 Andreas Terlaak
Lowres Hozier 01 Andreas Terlaak
Hozier - Unreal Unearth Tour

De Ierse singer-songwriter zette zichzelf in 2014 met een klap op de kaart met hitsingle 'Take Me To Church'. Daarna volgden hits als 'Better Love' en 'Movement'. Als zoon van een bluesmuzikant is het niet vreemd dat het unieke geluid van Hozier uit een mix van blues, gospel en soul bestaat. In zijn muziek uit hij ook zijn frustraties over sociale problemen, zoals huiselijk geweld en gendergeweld.

In het voorprogramma

Van intieme optredens in Londense pubs, naar de interesse van een paar van de grootste labels van Engeland wekken; de allernieuwste aanwinst van de indie-scene deed het binnen enkele maanden! The Last Dinner Party haalt inspiratie uit hun favoriete dichters, maar ook uit artiesten als Kate Bush en David Bowie. Ze combineren tragedie en romantiek met pakkende melodieën en heavy synths; dit alles verpakt in een renaissance-achtige stijl en outfits.

Kijk & luister

Koop kaarten

dinsdag 28 november 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Hozier Concert Mojo

Hozier

Unreal Unearth Tour

Support act The Last Dinner Party

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
42,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
De kaartverkoop verloopt via het systeem van Ticketmaster. Er geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Ticketlimiet

Voor deze show geldt een ticketlimiet van 6 tickets.