IDLES

love is the fing
08 maart 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Main Press Shot

Neem vurige rock, haal inspiratie uit genres als blues en hip-hop en combineer melodisch met hard gitaarwerk en je krijgt de Britse band IDLES. De zelfbenoemde ‘angry band’ schrijft goudeerlijke teksten over hun ervaring met verlies en verslaving, maar werpt ook een kritische blik op maatschappelijke kwesties. Dit resulteert in catchy, energieke nummers als ‘I’m Scum’, ‘Never Fight A Man With A Perm’ en ‘Damaged Goods’.

Kijk & luister

Mother

Koop kaarten

vrijdag 8 maart 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Main Press Shot

IDLES

love is the fing

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
44,80 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.