IVE

The 1st World Tour: Show What I Have
13 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Static TM Artistimage 2426X1365 IVE 2024 National
IVE - The 1st World Tour: Show What I Have

De zes-ledige Kpopgroep bestaande uit Gaeul, Yujin, Rei, Wonyoung, Liz, en Leeseo is al geliefd vanaf debut. In december 2021 debuteerden ze met de single ‘Eleven’, dat direct in de smaak viel. Daarna volgde single ‘Love Dive’, dat ook een nummer één hit werd in Zuid-Korea. De groep keerde in augustus terug met hun derde single, ‘After Like’, waarmee ze wederom bovenaan de digitale hitlijsten van Korea bleven hangen. ‘Kitsch’ en ‘I Am’ arriveerden begin 2023 en verschenen later dat jaar op de eerste volledige studio-LP van de groep, ‘I've IVE’.

Kijk & luister

Baddie

Koop kaarten

donderdag 13 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam Koop kaarten
Static TM Artistimage 2426X1365 IVE 2024 National

IVE

The 1st World Tour: Show What I Have

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.