IVE

The 1st World Tour: Show What I Have
13 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Static TM Artistimage 2426X1365 IVE 2024 National
IVE - The 1st World Tour: Show What I Have

De zes-ledige Kpopgroep bestaande uit Gaeul, Yujin, Rei, Wonyoung, Liz, en Leeseo is al geliefd vanaf debut. In december 2021 debuteerden ze met de single ‘Eleven’, dat direct in de smaak viel. Daarna volgde single ‘Love Dive’, dat ook een nummer één hit werd in Zuid-Korea. De groep keerde in augustus terug met hun derde single, ‘After Like’, waarmee ze wederom bovenaan de digitale hitlijsten van Korea bleven hangen. ‘Kitsch’ en ‘I Am’ arriveerden begin 2023 en verschenen later dat jaar op de eerste volledige studio-LP van de groep, ‘I've IVE’.

Kijk & luister

Baddie

Koop kaarten

donderdag 13 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam Koop kaarten
Static TM Artistimage 2426X1365 IVE 2024 National

IVE

The 1st World Tour: Show What I Have

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.