J Balvin

Que Bueno Volver a Verte Tour
08 mei 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
J Balvin Concert MOJO
J Balvin - Que Bueno Volver a Verte Tour

Door het combineren van zijn passie voor muziek, fashion en kunst blijft de excentrieke J Balvin voorlopen op de rest. De uit Colombia afkomstige zanger is met meer dan 35 miljoen verkochte platen één van de best verkopende Latijns-Amerikaanse muziekartiesten wereldwijd. Daarnaast heeft hij al shows op toonaangevende festivals op zijn naam staan, waaronder Coachella, Tomorrowland en Lollapalooza.

In het voorprogramma

De Spaanse indiepopzangeres Judeline beleefde in 2023 haar doorbraakjaar: ze tekende bij Interscope Records, was te zien op o.a. Primavera Sound en scoorde met Tainy de hit ‘Si Preguntas Por Mi’. Met een artiestennaam die is afgeleid van The Beatles’ ‘Hey Jude’, kunnen de verwachtingen voor deze opkomende zangeres niet anders dan hoog zijn!

Tijdschema

Ziggo Dome — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act Judeline

  20:00

 • J Balvin

  21:00

 • Verwacht einde

  22:30

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

woensdag 8 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
J Balvin Concert MOJO

J Balvin

Que Bueno Volver a Verte Tour

Judeline

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingplatform van Ticketmaster. Voor dit event zijn enkel Mobiele Tickets verkrijgbaar.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.

Kijk & luister

In Da Getto