James Blunt

The Who We Used To Be Tour
24 februari 2024 - AFAS Live — Amsterdam
MOJO Concert James Blunt
James Blunt - The Who We Used To Be Tour

Nadat hij diende als officier in het Britse leger, gooide James Blunt het in 2002 over een andere boeg. Hij bracht debuutalbum Back to Bedlam uit en scoorde met het nummer ‘You’re Beautiful’ de grootste hit sinds tijden in Engeland. Ondanks dat hij gekscherend over zichzelf zegt ‘proof that one song is all you need’, volgden later genoeg andere folkrock- en pophits als ‘Bonfire Heart’, ‘Goodbye My Lover’ en ‘Stay The Night’. 

In het voorprogramma

De Britse band Tors maakt opwekkende indie-folk vol hartgrondige, persoonlijke teksten en voor hen kenmerkende harmonieën. Het trio tourde onder andere al met John Newman, Walking On Cars en Picture This.

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act: Tors

  19:45

 • James Blunt

  21:00

 • Verwacht einde

  22:40

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Belangrijke info

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je ver verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam. 

Vanwege een beoogde demonstratie van Xtinction Rebellion op de A10 op 24 februari bestaat de kans dat er files ontstaan die lang standhouden. Bezoekers vanuit richting Den Haag, Purmerend en Haarlem raden we aan tijdig van huis te vertrekken.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier.

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? AFAS Live is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

Vervoer | Met het openbaar vervoer

AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Tickets | Jouw tickets

De tickets van deze show kun je terugvinden in je Ticketmaster account. Ben je verhinderd op deze datum? Via Ticketmaster is het mogelijk om je tickets op een veilige manier door te verkopen aan een andere fan. Tickets kunnen tot aan de ochtend van het evenement te koop worden aangeboden. Daarna wordt de doorverkoop gesloten. Kijk voor meer informatie op ticketmaster.nl.

In de zaal

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.
LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Instagram.

Stel je vraag

Koop kaarten

zaterdag 24 februari 2024 AFAS Live — Amsterdam 19:45 Koop kaarten
James Blunt 1469 Final EDIT Copy

James Blunt

The Who We Used To Be Tour

Support act Tors

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 19:45

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
52,64 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Show updates

20 februari 2024
Let op: 24 februari mogelijk vertraging op A10

Vanwege een beoogde demonstratie van Xtinction Rebellion op de A10 op 24 februari bestaat de kans dat er files ontstaan die lang standhouden. Bezoekers vanuit Den Haag, Purmerend en Haarlem raden we aan tijdig van huis te vertrekken.

Kijk & luister

Monsters