John Coffey

16 december 2023 - AFAS Live — Amsterdam
john coffey
John Coffey

Na een hiaat van zes jaar begon John Coffey afgelopen november stiekem te werken aan een nieuw album. De band bestaande uit David Achter de Molen (zang), Christoffer van Teijlingen (gitaar), Alfred van Luttikhuizen (gitaar), Richard van Luttikhuizen (bas) en Carsten Brunsveld (drums) is terug! De oncontroleerbare drang om op het podium te staan, zalen op z'n kop te zetten en elke bezoeker mee te sleuren, won het van de behoefte aan de ongelimiteerde pauze die in september 2016 ingelast was. Het uitgangspunt voor het nog te verschijnen nieuwe album was voor de Utrechtse punkband direct duidelijk: onbegrensde energie. Van afgrijselijk hard tot heel zacht en nummers die doorspekt zijn met 80's rock, grunge en 00's hardcore.

In het voorprogramma

De Haagse rockband Wodan Boys staat klaar om de wereld te veroveren met hun unieke geluid en energieke liveoptredens. De vierkoppige formatie, bestaande uit Thomas van der Want, Mikkie B Wessels, Timo Prins en Olivier Lucas, bracht in 2021 hun eerste EP ‘Wodan Boys I’ uit. Inmiddels zijn de opvolgers 'II' en 'III' ook verschenen waar je wordt weggeblazen met nummers als ‘Bells’ en ‘Thunder Glove’.

De punkband Tramhaus uit Rotterdam staat als een huis. De band, bestaande uit vijf getalenteerde muzikanten, is sinds 2020 actief en ontleent zijn naam aan een lokale pitazaak. Een jaar later stonden ze op het showcasefestival Eurosonic als unieke post-punk sensatie. Niet veel later bracht Tramhaus hun debuutsingle ‘I Don’t Sweat’ uit en betraden ze het podium van diverse festivals, waaronder Lowlands, Best Kept Secret en Into the Great Wide Open.

Kijk & Luister

Steam Waltz

Koop kaarten

zaterdag 16 december 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
john coffey

John Coffey

Support act Wodan Boys en Support act Tramhaus

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,20 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.