Joji

22 augustus 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Joji Concert Mojo
Joji

Al op jonge leeftijd timmerde Joji hard aan de weg met zijn lo-fi R&B beats en elektronische muziek met een melancholisch tintje. In 2022 bracht hij het album SMITHEREENS uit, vol sentimentele ballads, teksten die recht uit het hart komen en experimentele melodieën. Het nummer ‘Glimpse Of Us’ groeide dan ook snel uit tot een viral hit!

In het voorprogramma

De uit New York afkomstige rei brown maakt dromerige, lo-fi popsongs waarbij hij zich laat inspireren door architectuur, films en kunst die hij ontdekte tijdens een grote reis door Europa. Hij is geen onbekende voor Joji, zo tourden de twee al samen in 2019 en is hij te horen op Joji's track 'Normal People'.

Kijk & luister

Glimpse Of Us

Koop kaarten

dinsdag 22 augustus 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Joji Concert Mojo

Joji

Support act | rei brown

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
50,40 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.