JUNGLE

Met support act: Priya Ragu

Donderdag 26 mei 2022

AFAS Live, Amsterdam

Jungle werd in 2013 opgericht door producers-duo en jeugdvrienden Tom McFarland en Josh Lloyd-Watson uit Londen. Een jaar later volgde de release van hun gelijknamige debuutalbum en brak de band vrijwel direct wereldwijd door met knallers van hits als ‘The Heat’ en ‘Busy Earning’. Jungle maakt broeierige elektronische neosoul, sterk geïnspireerd door disco en funk uit de jaren ’70. In 2018 bracht Jungle hun tweede album ‘Forever’ uit: opnieuw een plaat die sterk leunt op een vintage geluid, zonder hierbij een moment ouderwets te klinken. In augustus 2021 brengt Jungle hun derde studioalbum 'Loving in Stereo' uit en daarmee staan ze in AFAS Live.

Koop kaarten
Laatste updates 0
arrow down

Kijk & Ontdek

MmhukK3zZ04
https://open.spotify.com/playlist/37i9dQZF1DZ06evO31HQAw?si=617a83f3b2f5471c

Laatste updates

Plan vast vooruit

Routebeschrijving

9292

AFAS Live

In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.

Toon route op Google Maps

Openbaar vervoer

9292

Goed te bereiken met het openbaar vervoer

AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl. Let op: de datum van de planner staat standaard ingesteld op vandaag.

9292.nl

Een hapje eten

Een hapje eten

Restaurant First

Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.

Meer informatie

Klantenservice

Zo min mogelijk gedoe

Om al je vragen over het concert te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Koop kaarten

 • 26 mei 2022

  20:00

  AFAS Live, Amsterdam

  arrow
  • JUNGLE

   Kaarten
   vanaf

   43,50

  • JUNGLE

   Met support act: Priya Ragu

   Entree: 18:30

   Aanvang: 20:00

   AFAS Live

   Johan Cruijff Boulevard 590, Amsterdam

   Plan je route
  • Kaarten

   Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaarten voor dit evenement koop je via Paradiso en het ticketingsysteem van Paylogic.

   Lees meer

   Kaarten

   Gekochte tickets voor de oorspronkelijke drie concerten in Paradiso blijven geldig voor de nieuwe datum in AFAS Live. Kaartkopers ontvangen een email met meer informatie via Paradiso.

   De kaartverkoop, afhandeling en verwerking is in handen van Paylogic.

   Gaat er iets niet goed of heb je gewoon een vraag over jouw kaarten? Kijk dan op de website van Paylogic bij meest gestelde vragen.

   SERVICEKOSTEN
   De servicekosten voor deze show bedragen €4,50. Van het bedrag worden alle bijkomende kosten rondom het ticket betaald, dus onder andere de helpdesk, backoffice, datacommunicatie, toegangscontrole, mensen die de voorstellingen in het ticketingsysteem invoeren en de scanapparatuur.

   Koop kaarten

Share the love

Je wordt nu doorgestuurd

Je kunt meer info over deze show vinden op de website

3