Karol G

Mañana Será Bonito Tour
14 & 15 juni 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Persfoto Karol G

Karol G bevindt zich in het hart van de música urbana. In haar muziek vermengt ze reggaeton en Latin trap met R&B en pop en levert ze hitsingles als ‘Tusa’, ‘Ahora Me Llama’ en ‘TQG’, waar ze samenwerkt met artiesten als Nicki Minaj, Bad Bunny en Shakira. Met haar album ‘Mañana Será Bonito’ werd ze de eerste vrouwelijke artiest die debuteerde op #1 in de Billboard 200 met een Spaanstalig album.

Laatste updates

08 mei 2024
Concert Week korting

Tijdens concert week van 8 t/m 14 mei scoor je tickets voor het concert van Karol G op 15 juni in Ziggo Dome voor het speciale tarief van €44,80*. De kaartverkoop voor de tickets met korting start woensdag 8 mei om 09.00 uur en verloopt via Ticketmaster. De korting geldt zolang de voorraad strekt. Op = op.

* Inclusief servicekosten. Dit tarief geldt op geselecteerde rangen.

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 14 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
Persfoto Karol G

Karol G

Mañana Será Bonito Tour

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
54,88 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.
zaterdag 15 juni 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
Persfoto Karol G

Karol G

Mañana Será Bonito Tour

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
54,88 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop voor dit evenement verloopt via Ticketmaster.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Het wordt aangeraden om voor je vertrek al een keer je tickets in de Ticketmaster app op te halen zodat je niet afhankelijk bent van internet op locatie.
Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.