Kevin & the Animals

Kev in Ahoy
16 december 2023 - RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam
Kevin
Kevin & the Animals - Kev in Ahoy

Kevin, beter bekend als Slowflowanimal is sinds de release van zijn debuut EP ‘Kleine Versnelling’ in 2016 niet meer weg te denken uit de Nederlandse hiphopscene. In de afgelopen jaren ontwikkelde Kevin zich razendsnel als artiest, zo zijn grote poppodia en festivals geen onbekend terrein voor hem. In 2022 stond hij samen met zijn live band, The Animals, onder andere op Lowlands en ging hij op tour naar verschillende zalen in Nederland. Met zijn eigentijdse flow komt Kevin ook dit jaar naar Ahoy Rotterdam met zijn nieuwe album 'Wonderland' en classics die je van hem gewend bent.

Koop kaarten

zaterdag 16 december 2023 RTM Stage Rotterdam Ahoy — Rotterdam 20:00 Koop kaarten
Kevin

Kevin & the Animals

Kev in Ahoy

Ahoyweg 10, 3084 BA Rotterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
49,28 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
Parkeren kan op het parkeerterrein van Ahoy of in parkeergarage Zuidplein. Kijk op de website van Ahoy voor meer informatie en het reserveren van een parkeerplaats.
Openbaar vervoer
Rotterdam Ahoy is goed bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Rotterdam Ahoy heeft twee mooie restaurants waar je voorafgaand aan, tijdens en/of na een event achterover leunt en geniet.
Toegankelijkheid
Rotterdam Ahoy beschikt o.a. over liften naar alle niveaus en aangepaste toiletten met nood alarm.. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Kijk & luister