KoRn

04 augustus 2024 - AFAS Live — Amsterdam
KORN GROUP COMP Setta Leckieretouch RGB Bigblack Copy

Al sinds de release van hun debuutplaat in 1994 behoort Korn tot de absolute top van de nu-metal. Inmiddels is het veertiende studioalbum 'Requiem' uit en zijn de metalgiganten sterker dan ooit. Maak je klaar voor een verfijnde formule van metal, alternative, hiphop en electro.

In het voorprogramma

Het Canadese Spiritbox laat hypnotiserende melodieën en rauwe energie samenkomen tot harde screams die je voelt tot op het diepst van je ziel. De vocalen van frontvrouw Courtney LaPlante zijn live even indrukwekkend als overtuigend. De band werkte al samen met o.a. Architects frontman Sam Carter op het nummer 'Yellowjacket'.

Kijk & luister

Koop kaarten

zondag 4 augustus 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
KORN GROUP COMP Setta Leckieretouch RGB Bigblack Copy

KoRn

Special guest Spiritbox

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
88,48 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van max. 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

In de zaal

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van max. 6 tickets.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.