Lauv

The Between Albums Tour
03 oktober 2023 - AFAS Live — Amsterdam
lauv
Lauv Live Select 3 [Photo Cred Lee Yi Keet]
Lauv Live Select 4 [Photo Cred Lee Yi Keet]
Lauv - The Between Albums Tour

Zijn nummers brengen je in een wereld van emotionele, met R&B doordrenkte elektronische pop. Zijn eerste release onder de naam Lauv was het nummer 'The Other', dat al snel populariteit won. Hij werkte samen met onder andere popartiest Troye Sivan en zo brachten ze de hitsingle 'I'm So Tired' uit. Ondertussen staan meerdere megahits onder zijn naam als uptempo nummer ‘I Like Me Better’, ‘Mean It’ en de emotionele ‘Paris in the Rain’.

In het voorprogramma

Tijdens een open mic night in 2016 realiseerde de toen 14-jarige renforshort dat muziek maken haar roeping was. Inmiddels heeft ze haar debuutalbum uitgebracht; vol edgy alt-pop die gaat over thema’s als zelfreflectie, liefde en gevoelens als angst en rusteloosheid. Dit leverde haar onder andere al de titel Apple Music Artist of the Week op!

Tijdschema

AFAS Live — Amsterdam

 • Deuren open

  18:30

 • Support act: Renforshort

  20:00

 • Lauv

  21:00

 • Verwacht einde

  22:30

Let op: Het tijdschema is onder voorbehoud en hiervan kan worden afgeweken. Houd onze website in de gaten voor de laatste wijzigingen en het laatste nieuws.

Koop kaarten

dinsdag 3 oktober 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Lauv

Lauv

The Between Albums Tour

Support act renforshort

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
48,16 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

LiveCrowd

Om al je vragen over het event te beantwoorden staat het Livecrowd team vanaf nu voor jou klaar. Livecrowd is klantenservice 3.0. via je eigen smartphone op WhatsApp, Facebook Messenger en Twitter.

Neem contact op

Kijk & luister

Hey Ari