Lindsey Stirling

The Duality Tour
14 oktober 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Lindsey Stirling

Violiste, danseres, componiste, songwriter, choreografe en performancekunstenares Lindsey Stirling is een veelzijdig talent dat in de 00's en 10's grote bekendheid verwierf met haar populaire YouTube-video's en haar deelname aan America's Got Talent. In de afgelopen jaren is Stirling uitgegroeid tot een waar fenomeen dankzij haar unieke liveshows, waarin dans, elektrische viool en videoprojecties samenkomen. Inmiddels is ze toe aan haar zevende album 'Duality'. Dit album is een van haar meest gedurfde en emotioneel complexe werken tot nu toe, waarin ze nieuwe muzikale richtingen verkent, zoals Keltische muziek en alternatieve pop. Met haar nieuwe album op zak tourt ze in de tweede helft van 2024 de hele wereld over en maakt ze op 14 oktober een stop in AFAS Live!

Special Guest

De Canadese band en YouTube-sensatie Walk Off The Earth brak in 2012 door met een viral video, waarin tien handen samen op één gitaar Gotye’s hit Somebody That I Used To Know coveren. Fast forward naar 2024: inmiddels staan er miljarden streams en ruim zes miljoen YouTube-abonnees op de teller en speelde de act op vele festivals en in grote zalen.

Nya is een singer-songwriter met een soulvolle vibe. Haar geluid is een tijdloze mix van klassieke soul en alternatieve R&B, beïnvloed door legendes zoals Frank Sinatra en Aretha Franklin.

Kijk & luister

Lindsey Stirling - Evil Twin

Koop kaarten

maandag 14 oktober 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Lindsey Stirling

Lindsey Stirling

The Duality Tour

Walk Off The Earth en Nya

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
66,64 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Vervoer | Met het openbaar vervoer

AFAS Live is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van AFAS Live liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? AFAS Live is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

In de zaal

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.