Maroon 5

25 juni 2023 - Ziggo Dome — Amsterdam
Maroon 5 Concert Mojo

De Amerikaanse hitmachine Maroon 5 komt op 25 juni 2023 naar Ziggo Dome in Amsterdam om het spreekwoordelijke dak eraf te spelen. Met grote hits als ‘Moves Like Jagger’, ‘Payphone’, ‘She Will Be Loved’ en het meer recente ‘Memories’ is de band niet meer weg te denken uit de popmuziek. Time to make memories to bring back memories!

In het voorprogramma

Singer-songwriter GUNNAR neemt hij je mee op een muzikale reis door pop, R&B en hip-hop met zijn unieke en opvallende geluid. Zijn meeslepende nummers zijn gevuld met levendige beats, diepe baslijnen en verleidelijke teksten die je ongetwijfeld aan het dansen brengen.

De dj MAILBOX weet gegarandeerd het publiek op te warmen. Hij mixt hedendaagse pophits met house en trance. Dat resulteert in een combi waarop stiltaan onmogelijk is!

Kijk & luister

Memories

Koop kaarten

zondag 25 juni 2023 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Maroon 5 Concert Mojo

Maroon 5

Support act GUNNAR en Support act MAILBOX

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
56,00 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN

Show updates

06 december 2022
Nieuwe locatie
De show van Maroon 5 is verplaatst naar een nieuwe locatie op dezelfde dag. Om de beste ervaring te garanderen voor Maroon 5 fans, is besloten de locatie van hun concert op 25 juni 2023 te wijzigen van Goffertpark in Nijmegen naar Ziggo Dome in Amsterdam. Gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe locatie. Kaartkopers ontvangen een e-mail van Ticketmaster met meer informatie over de verplaatsing.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan in restaurant Soundbites of een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! Soundbites is een swingend restaurant boven de ingang van de Ziggo Dome. La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.