Matteo Bocelli

A Night With Matteo
06 oktober 2023 - Carré — Amsterdam
Matteo Bocelli
Matteo Bocelli - A Night With Matteo

Niet bang om onder de vleugels van zijn vader vandaan te kruipen, is Matteo Bocelli druk bezig met de start van zijn solo zangcarrière. Hiernaast heeft hij namelijk al een acteer- en modellencarrière in zijn zak. Hij leerde op zesjarige leeftijd pianospelen en maakte zijn podiumdebuut toen hij 18 was. Matteo heeft ondertussen een reeks emotioneel resonerende singles uitgebracht, waaronder 'Tempo', 'Until She's Gone' met Sebastián Yatra, ' Close', 'Dime/Dimmi' en zijn toepasselijk getitelde debuutsingle 'Solo'.

In het voorprogramma

Toen Remy op vijfjarige leeftijd voor het eerst het geluid van een harp hoorde was hij meteen verkocht. Sindsdien is hij ontpopt tot een internationaal geprezen harpist, waardoor hij al ton van awards binnensleepte en over de hele wereld optrad. In 2016 week hij af van de traditionele manier van spelen en begon te experimenteren met loop pedals, effecten en synthesizers. Hij is dan ook de enige harpist in de wereld met een Salvi Réus: een speciaal ontworpen harp met 49 snaren!

Koop kaarten

vrijdag 6 oktober 2023 Carré — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Matteo Bocelli

Matteo Bocelli

A Night With Matteo

Support act Remy van Kesteren

Amstel 115 - 125, 1018 EM Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
38,50 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
Koninklijk Theater Carré verzorgt parkeerservice op maximaal vijf minuten loopafstand van Carré. Meer informatie daarover is te vinden op de website van Carré.
Openbaar vervoer
Vanaf Amsterdam Centraal Station brengen trams en metro's je in tien minuten naar Carré. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Voorafgaand aan de voorstelling kun je dineren in het restaurant van Carré. Ook is het mogelijk om een pauze- of borrelarrangement te reserveren.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Kijk & luister

Solo