Morgan Wallen

One Night at a Time 2024
03 september 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Mattpaskert MW 20231116 MRP08748
Morgan Wallen - One Night at a Time 2024

Met Sneedville in hartje Tennessee als zijn geboorteplaats, is het geen verrassing dat Morgan Wallen diep geworteld is in de countryscene. Na deelname aan de Amerikaanse versie van The Voice sleepte hij een platencontract binnen waardoor zijn carrière in een stroomversnelling raakte. Op geheel eigen wijze mixt hij country met elementen van hip-hop en rock. Hoewel hij slechts 31 jaar oud is, klinkt zijn stem raspend en doorleefd met een sterk zuidelijk accent dat perfect past bij nummers over liefde, verlies en reflecties op het leven.

In het voorprogramma

Larry Fleet is een Amerikaanse countrymuziekartiest die bekend staat om zijn rijke, warme stem en authentieke songwriting. Zijn muziek combineert traditionele country-invloeden met elementen van blues, soul en southern rock. Zijn teksten zijn doordrenkt met verhalen uit het leven, variërend van liefde en verlies tot familie en hard werken.

Doordrenkt van authenticiteit en rijk aan barkrukcharme met een verslavende, Tennesseekalkgrind in haar stem, schrijft, ademt en leeft de in Nashville-geboren en getogen zangeres Lauren Watkins countrymuziek. De 24-jarige groeide op aan de rand van Guitar Town, betoverd door een jukeboxrotatie van countrymuziek. Ze haalt inspiratie uit de sound van outlaw zoals Willie Nelson en Sheryl Crow tot chart-toppers Eric Church, Miranda Lambert, en Chris Stapleton.

Kijk & luister

Koop kaarten

dinsdag 3 september 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:00 Koop kaarten
Mattpaskert MW 20231116 MRP08748

Morgan Wallen

One Night at a Time 2024

Support act Larry Fleet en Support act Lauren Watkins

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
75,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tickets | Ticketlimiet

Voor dit event geldt een ticketlimiet van maximaal 6 tickets.

Let op: Bestel niet meer tickets dan de ticketlimiet toestaat. Als je dit toch doet kan Ticketmaster één of al jouw bestellingen annuleren. Dit kan gaan om bestellingen met hetzelfde e-mailadres, factuuradres, creditcardnummer en/of andere gegevens.

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Vervoer | Met het openbaar vervoer

Ziggo Dome is heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de buurt van Ziggo Dome liggen twee treinstations: Amsterdam Bijlmer ArenA en Duivendrecht. Beide stations zijn op loopafstand.

Je reis kun je het beste plannen met behulp van 9292.nl. 

Vervoer | Met de auto en parkeren

Kom je met de auto? Dan adviseren wij je om het gebied in te rijden via de S110 of S112/Gooiseweg. Vanaf daar word je verder verwezen naar een geschikte parkeerlocatie. Ook kun je slim gebruik maken van het P+R netwerk in Amsterdam.

Via Ticketmaster kun je een parkeerticket aanschaffen voor het event waar jij naar toe gaat. Een parkeerticket koop je hier

Verdere vragen over parkeren en hoe de parkeertickets van Ticketmaster werken? De antwoorden vind je hier

Vervoer | Met de fiets

Kom je uit (de buurt van) Amsterdam? Ziggo Dome is uitstekend per fiets te bereiken. Op het voorplein van Woonmall Villa ArenA en bij station Amsterdam Bijlmer ArenA kun je je fiets stallen. De laatstgenoemde is een zelfservice stalling, toegankelijk van een kwartier voor de eerste tot en met een kwartier na de laatste trein.

In de zaal

Eten & Drinken
Direct boven de ingang van Ziggo Dome vind je BAUT Backstage: het perfecte startpunt voor jouw avond uit. Per event stelt BAUT een menu samen geheel in stijl van de artiest of show. In Ziggo Dome een hapje eten kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place die je op iedere verdieping vindt.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.