NF

30 september 2023 - AFAS Live — Amsterdam
NF Concert Mojo

Geboren in een leven waarin hij niets anders deed dan vallen en opstaan, rapt NF met rauwe pit en emotionele authenticiteit. Zijn heftige verleden is de rode draad in zijn muziek. Vaak is hij stil wat betreft zelfpromotie en sociale media, maar de enorme prestaties van NF komen rechtstreeks uit zijn muziek en songteksten die resoneren met fans. Hij heeft ook een sterke fanbase gecreëerd door vaak rechtstreeks op een authentieke manier contact met ze te maken.

Kijk & luister

NF

Koop kaarten

zaterdag 30 september 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
NF Concert Mojo

NF

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
52,64 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.