Niall Horan

The Show
27 & 28 maart 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Niall Horan Concert MOJO
Niall Horan - The Show

Al op zijn zeventiende deed Niall waar veel ambitieuze artiesten alleen maar van konden dromen; de hele wereld over touren als lid van dé boyband van dat moment: One Direction. Na het uiteengaan van de band focuste Niall zich, gewapend met zijn gitaar, op het maken van zijn eigen, zomerse pop. Zo stonden zijn nummers ‘Nice To Meet Ya’, ‘This Town’ en ‘Slow Hands’ weken in de Nederlandse Top 40.

In het voorprogramma

Tommy Lefroy, het softrockproject van songwriters Wynter Bethel en Tessa Mouzourakis, creëert een intiem en cinematografisch geluid door bijtende teksten te combineren met dromerige zang en scherpe composities. Geïnspireerd door onder anderen Joni Mitchell, Alanis Morrissette, Tom Petty en Fleetwood Mac vertelt dit van oorsprong Canadese duo nostalgische verhalen over liefde en verlies.

Kijk & luister

Heaven

Koop kaarten

woensdag 27 maart 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Niall Horan Concert MOJO

Niall Horan

The Show

Tommy Lefroy

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Voor dit concert worden alleen mobiele tickets verkocht.
donderdag 28 maart 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Niall Horan Concert MOJO

Niall Horan

The Show

Tommy Lefroy

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
39,20 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Voor dit concert worden alleen mobiele tickets verkocht.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is Transferium/P1.
Openbaar vervoer
Ziggo Dome ligt op 10 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Voor dit concert worden alleen Mobiele Tickets verkocht
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.