Nickelback

Get Rollin' Tour
26 mei 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
Nickelback

Wereldwijd kennen mensen hen vanwege carrièrebepalende en bekroonde hits als ‘How You Remind Me’, ‘Photograph’, ‘Rockstar’ en meer. Het viertal bestaande uit Chad Kroeger, Ryan Peake, Mike Kroeger, en Daniel Adair is een van de commercieel belangrijke en bekendste acts van de afgelopen twintig jaar. Hun tiende studioalbum en eerste album na vijf jaar, 'Get Rollin'', gelijknamig met de tour, is afgelopen jaar uitgekomen.

In het voorprogramma

De Britse indierockband The Lottery Winners wint snel aan populariteit, en niet alleen door succesvolle samenwerkingen met o.a. Frank Turner en Boy George. Onlangs scoorde het viertal hun eerste UK nummer 1-album met hun vijfde plaat 'Anxiety Replacement Therapy'. Live staat de band met nummers als 'Start Again' en 'Burning House' garant voor een dikke party!

Kijk & luister

High Time

Koop kaarten

zondag 26 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Nickelback

Nickelback

Get Rollin' Tour

The Lottery Winners

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
55,09 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten en €1 donatie voor een door Nickelback gekozen goed doel. Kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster. Voor dit event zijn enkel Mobiele Tickets verkrijgbaar.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tickets | Voor dit event werken we alleen met Mobiele Tickets
WAT ZIJN MOBIELE TICKETS?
Mobiele (Mobile Only)Tickets zijn tickets die direct zijn gekoppeld aan jouw Ticketmaster-account. Als je voor meer mensen tickets in jouw account hebt, dan moet je tegelijk naar binnen. Bij de ingang scannen we vanaf jouw telefoon dan alle tickets tegelijk. Als samen naar binnen gaan niet mogelijk is, kun je de tickets alleen binnen je Ticketmaster Account via de Ticketmaster app of de website overdragen. Hoe dat in zijn werk gaat, lees je op de website van Ticketmaster.
Geprinte tickets of screenshots van tickets geven geen recht op toegang. Enkel de bewegende weergave zoals in de TM app of in je Ticketmaster Account op de website geeft recht op toegang tot het evenement.
Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.