Noel Gallagher's High Flying Birds

05 november 2023 - AFAS Live — Amsterdam
Noel Gallagher
Noel Gallagher's High Flying Birds

Als voormalig gitarist, songwriter en vocalist van Oasis drukte Noel Gallagher in de jaren 90 zijn stempel op de nieuwe generatie Britse rockmuziek. In 2011 ging Noel solo verder met het project Noel Gallagher’s High Flying Birds, waarin zijn talent voor songwriting nog steeds een plek heeft en hij experimenteert met elementen van pop en psychedelische rock. Met succes; want het eerste album met dit nieuwe project werd dubbel platina.

Kijk & luister

Noel Gallagher's High Flying Birds - Easy Now

Koop kaarten

zondag 5 november 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Noel Gallagher

Noel Gallagher's High Flying Birds

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
53,76 v.a.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.