Olivia Rodrigo

GUTS world tour
24 & 25 mei 2024 - Ziggo Dome — Amsterdam
OR Press Shot 2023
Olivia Rodrigo - GUTS world tour

De actrice-turned-Gen-Z-popstar verovert niet alleen TikTok, maar ook de hitlijsten met haar hyper populaire poptracks als 'bad idea right?', 'vampire' en 'Good 4 U'. In 2021 bracht ze haar recordbrekende debuutalbum SOUR uit, en inmiddels is ook haar gloednieuwe tweede plaat GUTS verschenen. In 2024 start de GUTS world tour, waarmee ze naar Ziggo Dome komt!

In het voorprogramma

De Californische Remi Wolf mixt funk, pop en soul tot een hartverwarmend, dansbaar geheel. Haar speelse nummers worden gevormd door de pakkende melodieën en haar unieke stem.

Kijk & luister

Koop kaarten

vrijdag 24 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
OR Press Shot 2023

Olivia Rodrigo

GUTS world tour

Special guest Remi Wolf

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.
zaterdag 25 mei 2024 Ziggo Dome — Amsterdam 19:30 Koop kaarten
OR Press Shot 2023

Olivia Rodrigo

GUTS world tour

Special guest Remi Wolf

De Passage 100, 1101 AX Amsterdam
Aanvang: 19:30

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
61,60 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Kaartprijs inclusief servicekosten. De kaartverkoop verloopt via het ticketingsysteem van Ticketmaster.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Wat is de minimum leeftijd om dit evenement te bezoeken?

Voor dit evenement is geen minimum leeftijd. We adviseren fans onder de 16 altijd om onder begeleiding van volwassene een evenement of concert te bezoeken. Bezoekers van alle leeftijden dienen in het bezit te zijn van een geldig ticket.

Zijn tickets voor deze shows gepersonaliseerd?

Nee, tickets voor de Olivia Rodrigo – GUTS world tour zijn niet gepersonaliseerd, wat betekent dat er bij de toegang niet om identificatie zal worden gevraagd.

Plan vooruit

Eten & Drinken
Een hapje eten bij de Ziggo Dome kan bij een van de veertien ‘food outlets’ van La Place! La Place vind je op iedere verdieping in de Ziggo Dome, daar kun je rekenen op heerlijke gerechten, iedere dag vers bereid.
Bekerretoursysteem
Bekers worden gerecycled. Bezoekers ontvangen bij de entree een houten munt, de retourtoken. Bij inlevering van deze token aan de bar krijg je één beker. Vervolgens lever je jouw lege beker steeds in bij de bar als je een nieuw drankje haalt. Als je jouw beker of retourtoken kwijt bent dan betaal je €1 voor een nieuwe.
Cashless betalen
Het betalen in de Ziggo Dome vindt geheel contactloos plaats met bankpas of creditcard. Je kunt hier betalen met Maestro, V-pay, Visa, Mastercard en American Express.
Tassenbeleid & lockers
Maak gratis gebruik van garderobe of betaal voor een kluisje. Grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen naar binnen. De lockers zijn niet geschikt voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
Toegankelijkheid
Ziggo Dome beschikt over een mindervalide entree, er zijn kluisjes en service balies op rolstoelhoogte, er zijn twee aangepaste toiletten op de begane grond. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.