Pantera

20 juni 2023 - AFAS Live — Amsterdam
pantera

Het duurde wel twintig jaar, maar Pantera is terug! In de jaren '80 heeft de band vier albums uitgebracht, maar het was doorbraakalbum 'Cowboys From Hell' uit 1990 en 'Vulgar Display Of Power' uit 1992 dat hun tot een van de grootste metalbands aller tijden heeft gemaakt.

In het voorprogramma

Hoewel ze pas in 2022 zijn opgericht, is Elegant Weapons een metal powerhouse die moeiteloos oldschool elementen zoals de Marshall Plexi weet te combineren met een moderne sound. ‘Elegant Weapons’ verwijst dan ook naar hun instrumenten; verwacht knallende gitaarsolo’s en heavy songs geïnspireerd door artiesten als Judas Priest en Black Sabbath.

Kijk & luister

This Love

Koop kaarten

dinsdag 20 juni 2023 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
pantera

Pantera

Support act Elegant Weapons

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
84,00 v.a.

Belangrijke info

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.