Pet Shop Boys

DREAMWORLD The Greatest Hits Live
26 juni 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Pet Shop Boys
Pet Shop Boys - DREAMWORLD The Greatest Hits Live

De grensverleggende sound van Pet Shop Boys, bestaande uit het dynamische duo Neil Tennant en Chris Lowe, zit vol iconische popnummers. Wie kent hits 'It’s A Sin', 'West End Girls', 'What Have I Done To Deserve This?' en 'Always On My Mind' nou niet? Ook tijdens deze Greatest Hits Tour kun je ze op de setlist verwachten. Uiteraard in een show vol theater en spectaculaire visuals.

Kijk & luister

The Lost Room

Koop kaarten

woensdag 26 juni 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

DREAMWORLD The Greatest Hits Live

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
71,68 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingplatform van Ticketmaster.

Plan vooruit

Parkeren
In de omgeving van de ArenA Boulevard kun je in verschillende parkeergarages parkeren. De garages zijn genummerd van P1 t/m P14. Dichtstbijzijnde parkeergarage is P6.
Openbaar vervoer
AFAS Live ligt op 5 minuten loopafstand van het Amsterdam Bijlmer - Arena station. De reis hier naartoe kun je het best plannen met behulp van 9292.nl.
Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.