Pet Shop Boys

DREAMWORLD The Greatest Hits Live
26 juni 2024 - AFAS Live — Amsterdam
Pet Shop Boys
Pet Shop Boys - DREAMWORLD The Greatest Hits Live

De grensverleggende sound van Pet Shop Boys, bestaande uit het dynamische duo Neil Tennant en Chris Lowe, zit vol iconische popnummers. Wie kent hits 'It’s A Sin', 'West End Girls', 'What Have I Done To Deserve This?' en 'Always On My Mind' nou niet? Ook tijdens deze Greatest Hits Tour kun je ze op de setlist verwachten. Uiteraard in een show vol theater en spectaculaire visuals.

Kijk & luister

The Lost Room

Koop kaarten

woensdag 26 juni 2024 AFAS Live — Amsterdam 20:00 Koop kaarten
Pet Shop Boys

Pet Shop Boys

DREAMWORLD The Greatest Hits Live

Johan Cruijff Boulevard 590, 1101 DS Amsterdam
Aanvang: 20:00

Bekijk route
Prijs nog niet bekend
71,68 v.a.
UITVERKOCHT KOOP KAARTEN
Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets. Kaartprijs inclusief servicekosten. Kaartverkoop verloopt via het ticketingplatform van Ticketmaster.

Plan vooruit

Een hapje eten
Wil je voorafgaand aan het concert een hapje eten? Maak je avond uit compleet met een diner in Restaurant First in de AFAS Live. Reserveer nu een tafel en geniet van een heerlijk gerechten, afgestemd op het seizoen.
Never give up on your cup
Bekers en flesjes worden gerecycled. Lever je lege beker of flesje daarom steeds opnieuw in bij de bar wanneer je een nieuw drankje haalt. De verzamelde bekers en flesjes kunnen weer gebruikt worden voor nieuwe bekers en flesjes. Dit systeem voorkomt het onnodig verspillen van grondstoffen en bespaart CO2-uitstoot.
Cashless betalen
Bij AFAS Live kun je alleen met je bankpas of creditcard betalen, cashless dus. Dit kan bij alle bars en foodstands in onze locatie. Het voordeel is dat je geen contant geld hoeft te pinnen van tevoren. Je kunt cashless betalen als je beschikt over Maestro, VISA, of Mastercard.
Tassenbeleid & lockers
AFAS Live heeft betaalde lockers. Let op: grote tassen zijn niet toegestaan, enkel tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10cm dik mogen mee naar binnen. De lockers zijn niet beschikbaar voor grote tassen omdat ze zich pas na de controle bevinden. Voor grote tassen is géén inbewaringname aanwezig.
Wat mag wel/niet mee naar binnen?
Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het event kan. Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen. Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het event te nemen. Houd rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.
TOEGANKELIJKHEID
AFAS Live beschikt over een mindervalide entree, de begane grond is geheel gelijkvloers, op iedere verdieping is een mindervalide toilet met noodknop. Klik door voor meer informatie over de faciliteiten en parkeermogelijkheden voor mindervaliden.

Belangrijke info

Ticketlimiet

Er geldt een ticketlimiet van 6 tickets voor dit concert.

Tassenbeleid

Tassen met een formaat van maximaal A4 en circa 10 cm dik mogen mee naar binnen.

Het is niet toegestaan om grote tassen mee naar het concert te nemen. Voor grote tassen is er geen in bewaringname en/of garderobe aanwezig. We raden dan ook aan tassen thuis te laten. 

Op www.mojo.nl/voorwerpen staat alle informatie over wat verder wel/niet mee naar het concert kan. Houd daarnaast rekening met een toegangscontrole. Kom daarom ruim op tijd.